صفر تا صد گرامر زبان انگلیسی

مشاوره رایگان

و ثبت نام دوره های آموزش زبان

 

تماس با مرکز زبان ایرانیان

آموزش صفر تا صد گرامر زبان انگلیسی ⬅️ آموزش گرامر انگلیسی از پایه ، آن هم به زبان ساده یکی از دغدغه‌های زبان آموزان است که در تمامی مهارت‌ها مورد نیاز آنها خواهد بود. هر آنچه که در مورد گرامر نیاز دارید را می‌توان در دسته‌های افعال، اسامی، ضمایر، زمان‌ها، قیدها، انواع حروف، انواع جملات و کاربرد برخی کلمات دسته بندی کرد.

ابتدا بیاموزید و سپس به تقویت گرامر انگلیسی بپردازید. ما در آموزشگاه زبان ایرانیان که بهترین آموزشگاه زبان در نیاوران است قصد داریم در این صفحه در مورد هر یک از بخش‌های مختلف گرامر انگلیسی آموزش دهیم. با آموزش آنلاین زبان همراه مرکز زبان ایرانیان باشید.

گرامر زبان انگلیسی چیست؟

چرا باید آموزش گرامر را جدی بگیریم؟

آموزش زبان انگلیسی از پایه تا پیشرفته از دو بخش لغت (واژگان) و آموزش مکالمه و دستور زبان انگلیسی یا همان گرامر انگلیسی از صفر تا صد تشکیل می شود. بنابراین، نمی‌توان این طور اظهار کرد که یکی از آنها بدون دیگری ارحجیت دارد. چرا که بیان هرچه بهتر یک مفهوم، در بستر گرامر صورت می‌گیرد و خود گرامر نیز بدون لغات و واژگان کاربردی نخواهد داشت.

بخوانید تا بیشتر بدانید: افزایش دامنه لغات انگلیسی

گرامر زبان انگلیسی، همان قواعد و اصولی است که با استفاده از آن معنا و مفهوم خود را به دیگران انتقال می‌دهیم. حال ممکن است این سوال پیش بیاید که چگونه آموزش گرامر را برای خودمان ساده کنیم؟

برای جواب به این سوال بهتر است هر جمله‌ای را که نمیتوانید مفهوم آنرا بدرستی درک کنید، 3 مورد زیر را در آن بررسی کنید:

1- جمله‌ای که معنای آن را نمی‌دانید ممکن است دارای کلمات جدیدی باشد که تابحال آنها را ندیده اید.

2- ممکن است معنای تمام کلمات را بدانید، اما شکلی جدید از کلمات در جمله وجود دارد که معنای آنها را نمی‌دانید.

3- و یا ترتیب کلمات به گونه ای است که نمی‌توانید معنای جمله را درک کنید.


اما شاید از خود بپرسید که مگر می‌شود بدون آموزش گرامر صفر تا صد زبان انگلیسی و رعایت کامل نکات دستوری، انگلیسی را فهمید و یا حتی به انگلیسی صحبت کرد؟

پاسخ مثبت است، البته هر چند شما می‌توانید با داشتن یک دایره لغات انگلیسی گسترده ، نسبت به شنیده‌های خود و یا متون انگلیسی درک نسبتا خوبی داشته باشید، اما اگر گرامر انگلیسی را به خوبی بشناسید و بر آن مسلط باشید، عملکرد بهتری در درک مفاهیم خواهید داشت و از طرفی مهارت اسپیکینگ شما نیز زودتر به مرحله ایده‌آل‌تان خواهد رسید.

دوره‌های مرکز زبان ایرانیان: آموزش آنلاین فرانسه

بنابراین، فهمیدن و داشتن یک درک خوب از بخش‌های مختلف گرامر زبان انگلیسی و استفاده به جا از آن، اولین قدم در آموزش زبان انگلیسی است که در هر 4 مهارت گوش دادن، خواندن، نوشتن و صحبت کردن نیز بکار می‌رود.

آموزش گرامر زبان انگلیسی از صفر تا صد

معمولا آموزش گرامر زبان انگلیسی در حین یادگیری مهارت‌ها اثر بهتری دارد. چرا که به هیچ عنوان نمی‌توان ادعا کرد زبان انگلیسی را آموخته‌ام، اما از گرامر فرار کرد. برای آموزش گرامر زبان انگلیسی روش‌های مختلفی وجود دارد و این موضوع بستگی به سلیقه و خصوصیات یادگیری شما نیز دارد.

1- برخی افراد تمایل دارند، یادگیری گرامر را با خواندن قوانین آن و سپس انجام تمرینات زیاد بیاموزند و از این طریق به سطح خوبی از تسلط برسند.

2- اما عده‌ای این روش برایشان کسل کننده است و از روش کاربردی‌تر آن یعنی استفاده در مکالمه، نوشتن و گوش دادن استفاده می‌کنند.

لازم است یادآوری کنیم آموزشگاه زبان ایرانیان دوره های آموزش گرامر انگلیسی به روش مفهومی را در لیست دوره های خود دارد. این دوره ها شامل 15 جلسه 1.5 ساعته بوده و در آن تمام مباحث گرامر انگلیسی از پایه تا پیشرفته آموزش داده می شود.

گرامر زبان انگلیسی

اغلب گرامر زبان انگلیسی را می‌توان به صورت طبقه بندی شده زیر در نظر گرفت:
• گرامرهای زمانی حال، گذشته و آینده
• صفات مطلق، تفصیلی و عالی که هر کدام شامل زیردسته های مشخصی هستند.
• انواع حروف ربط، حروف اضافه و حروف تعریف
• شناخت انواع ضمایر و اسامی
• شناخت دسته های مختلف افعال اصلی و کمکی

مباحث گرامری مختلفی وجود دارند که در سطوح مختلف دسته بندی می شوند. ما در این مقاله برخی مهمترین مباحث گرامر انگلیسی را آموزش خواهیم داد:

آموزش افعالto be

یکی از مباحث آموزش زبان انگلیسی که همه ما از دبیرستان با آن دست به یقه بودیم، بخش افعال to be این زبان است. این افعال بر خلاف تصور برخی از افراد کار بسیار ساده‌ای بر عهده دارند. آن‌ها به زبان‌آموز یاد می‌هند تا با لغاتی که تا کنون یاد گرفته‌اند، جمله‌سازی کنند. اما اوضاع آنجا کمی پیچیده‌تر می شود که این افعال بسته به زمان جمله تغییر پیدا کنند.

برای آموزش افعال to be کلی کنید.

آموزش زمان گذشته ساده simple past

یکی دیگر از زمان‌های انگلیسی که در برخی جملات با آن مواجه هستیم، گذشته ساده است. گذشته ساده بیان کننده اتفاق یا اتفاق‌هایی، حالت یا حالت‌هایی است که در زمان گذشته رخ داده است. راه‌های تشخیص این زمان از طریق ساختار افعال و برخی از کلمات مثل قیدها خواهد بود.

برای آموزش زمان گذشته ساده یا simple past کلیک کنید.

آموزش زمان حال ساده simple present

حال قرار است درباره زمان حال ساده یا simple present صحبت کنیم. حال ساده بیان کننده اتفاق یا اتفاق‌هایی است که در زمان حال یعنی همین حالا رخ می‌دهد. این زمان در انگلیسی از طریق افعال یا قیدهای زمان شناخته می‌شود. در این حالت فعل به صورت ساده بیان می‌شود، به جز یک استثنا، که آن هم استفاده از s یا es مالکیت در فعل است. این حالت زمانی استفاده می‌شود که فاعل ما سوم شخص مفرد (He, She, It) باشد.

مثال: She plays ping po

برای آموزش زمان حال ساده کلیک کنید.

آموزش زمان آینده ساده Future Simple یا آینده با will

در سری آموزش گرامر زبان انگلیسی علاوه بر زمان های گذشته و حال ما با یک صورت دیگر از زمان یعنی آینده هم مواجه هستیم. زمان آینده در زبان انگلیسی به سه شکل آینده ساده، آینده استمراری و گذشته در آینده می‌آید. وجه مشترک این سه شکل زمان آینده، کلمه will است.

زمان آینده ساده به فعالیت‌هایی اشاره دارد که قرار است در آینده اتفاق بیفتد. برای درک بهتر این موضوع بهتر است با ساختار این زمان آشنا شویم.

برای آموزش زمان آینده ساده یا Future Simple کلیک کنید.

آموزش زمان گذشته استمراری past continuous

ما در زبان انگلیسی با دو نوع زمان گذشته مواجه هستیم. گذشته ساده که در مقالات قبل به آن پرداختیم و زمان گذشته استمراری که قرار است در این مطلب به آن بپردازیم. برای بسیاری از افراد درک تفاوت این دو زبان کمی دشوار است. اما اگر کاربرد هر یک را متوجه شوید و با ساختار جملات آشنایی داشته باشید، تا حد بسیار زیادی می‌توانید زمان جملات را تشخیص دهید.

زمان گذشته استمراری به رویدادی اطلاق می‌شود که در گذشته به شکل ناقص و ناتمام اتفاق افتاده است. برخی افراد ممکن است این زمان را با زمان حال کامل نیز اشتباه بگیرند.

برای آموزش زمان گذشته استمراری کلیک کنید.

آموزش زمان حال استمراری Present Continuous

یکی دیگر از بخش‌های آموزشی زبان انگلیسی، شناخت زمان حال استمراری است. تشخیص این زمان وقتی سخت میشود که بدانیم دو زمان مشابه دیگر از جمله حال ساده و حال کامل هم وجود دارند. هر یک از این زمان‌ها یا به توصیف زمان حال می پردازند یا پرداختن به عملی که در گذشته اتفاق افتاده است و اثرات خود را بر روی زمان حال همچنان حفظ کرده است.

زمان حال استمراری به فعالیت‌هایی اشاره دارد که همین حالا و در زمان حال رخ می‌دهند. برای شناخت بهتر این زبان، باید از ساختار آن آگاهی پیدا کنیم.

برای آموزش زمان حال استمراری یا Present Continuous کلیک کنید.

آموزش زمان آینده استمراری Future Continuous

همانطور که در بخش‌های قبل گفتیم، زمان آینده در زبان انگلیسی به چند بخش تقسیم می‌شود که یکی از آن‌ها آینده استمراری است. این زمان وقتی کاربرد دارد که بخواهیم عملی را در آینده توصیف کنیم که به شکل ادامه‌دار رخ خواهد داد. به عبارتی دیگر فعالیتی که استمرار دارد، نشان دهنده زمان آینده استمراری است. برای شناخت بهتر این زمان قبل از هر چیز باید با نحوه ساخت جملات آن آشنا شویم.

برای آموزش زمان آینده استمراری یا Future Continuous کلیک کنید.

آموزش زمان گذشته کامل Past Perfect

در تعریف زمان گذشته کامل در زبان انگلیسی باید بگوییم تمام رویدادها یا فعالیت‌هایی که به شکل گذشته در گذشته یا pluperfect رخ می‌دهند، در این دسته جای می‌گیرند. به عبارت ساده‌تر گذشته کامل به اتفاق‌هایی اشاره می‌کند که در گذشته قبل از اتفاق دیگری روی داده‌اند. برای اینکه بتوانیم زمان گذشته کامل را از گذشته ساده و گذشته استمراری تسخیص دهیم، باید قبل از هر چیز بر ساختار این زمان تسلط پیدا کنیم.

برای آموزش زمان گذشته کامل یا Past Perfect کلیک کنید.

آموزش زمان حال کامل present perfect

علاوه بر زمان حال ساده ما شاهد زمان حال کامل present perfect در زبان انگلیسی نیز هستیم. این زمان یک نکته دارد. نکته اینجاست که بر خلاف اسمش بر فعالیت یا حالتی تاکید دارد که در گذشته اتفاق افتاده است. اما اتفاق یا حالتی که تاثیرات آن از گذشته تا کنون باقی‌مانده است. زمان این جمله را می‌توان با توجه به ساختاری که توضیح خواهیم داد و تغییر شکل برخی افعال یا حضور افعال کمکی مخصوص به آن تشخیص دهیم.

برای آموزش زمان حال کامل کلیک کنید.

آموزش زمان آینده کامل Future Perfect

از سری آموزش گرامر انگلیسی صفر تا صد میرسیم به اینده کامل. آینده کامل یا Future Perfect وقتی کاربرد دارد که فعالیتی خاص در زمان آینده رخ دهد، اما این عمل قبل از تایم خاصی به اتمام برسد و کامل شود.

برای مثال وقتی ما به زبان فارسی می‌گوییم که “تا وقتی تو از خواب بیدار شوی من از اینجا رفته‌ام” درباره زمان آینده کامل صحبت کرده‌ایم. خب برای اینکه زمان آینده کامل را با سایر زمان‌های آینده از جمله آینده ساده، آینده استمراری و آینده کامل استمراری اشتباه نگیریم، نیاز داریم تا ساختار این زمان را به خوبی درک کنیم.

برای آموزش زمان آینده کامل یا Future Perfect کلیک کنید.

آموزش گذشته کامل استمراری Past Perfect Continuous

زمان گذشته کامل استمراری که در انگلیسی با نام Past Perfect Progressive هم شناخته می‌شود، بر فعالیتی در گذشته تاکید دارد که شروع شده و پروسه انجامش تا قبل از کاری دیگر در گذشته ادامه داشت. تمام زمان‌های استمراری چه حال، چه گذشته و چه آینده بر روی یک فعالیت مستمر و ادامه‌دار تاکید دارند، به همین علت به آن‌ها زمان استمراری می‌گویند.

حالا برای شناخت بهتر گذشته کامل استمراری باید ساختار آن را متوجه شویم. برای آموزش گذشته کامل استمراری یا Past Perfect Continuous کلیک کنید.

آموزش حال کامل استمراری present perfect continuous

حال کامل استمراری یا present perfect continuous بر فعالیتی اشاره دارد که در گذشته شروع شده است، اما فرایند آن تا لحظه حال و همین امروز طول کشیده است. این فعالیت باید بر روی لحظه حال اثرگذاشته باشد تا حال کامل استمراری لقب بگیرد.

تفاوت زمان حال کامل استمراری با زمان حال کامل در زبان انگلیسی، تاکیدی است که در حال کامل استمراری بر روی زمانی خاص داریم. برای مثال وقتی به فارسی می‌گوییم من اینجا نشسته بوده‌ام، داریم درباره حال کامل صحبت می‌کنیم. اما زمانی که بگوییم من 30 دقیقه است اینجا نشسته بوده‌ام، به دلیل تاکید بر زمان ما به حال کامل استمراری جمله بندی کرده‌ایم. حالا بیایید ساختار این زمان را نیز یاد بگیریم.

برای آموزش آموزش حال کامل استمراری present perfect continuous کلیک کنید.

آموزش زمان آینده کامل استمراری Future Perfect Continuous

در زمان آینده کامل استمراری یا Future Perfect Continuous ما بر فعالیتی اشاره داریم که به طور مستمر و ادامه دار در آینده تا موقعی مشخص و معین اتفاق می‌افتد. بیایید نگاهی به ساختار آینده کامل استمراری داشته باشیم. برای آموزش زمان آینده کامل استمراری Future Perfect Continuous کلیک کنید.

آموزش جملات شرطی در زبان انگلیسی

باید بگوییم عملکرد جملات شرطی، همان چیزی است که از اسم آن‌ها برمی‌آید. به عبارتی این جملات در زبان انگلیسی به موقعیت‌های تصوری و غیرواقعی یا واقعی اشاره دارند که به تحقق پیوستن آن نیاز به رعایت شرط یا شروط مشخصی است. شاید این تعریف کمی گیج‌کننده باشد، ولی در ادامه با ذکر مثال قضیه را برای شما بازتر می‌کنیم.

ساختار جملات شرطی در زبان انگلیسی

یکی از نشانه‌های جملات شرطی در فارسی کلمه “اگر” و در زبان انگلیسی معادل آن یعنی کلمه “if” است. اگر جمله شرطی ما منفی باشد به جای استفاده از “if” از unless استفاده می‌کنیم.

جملات شرطی به چند دسته مختلف تقسیم بندی می شوند که هر دسته قواعد خاص خود را دارد. در اغلب این جملات یک کلمه به عنوان فعل زمان گذشته وجود دارد. ساختار این جملات مرکب و از دو بخش مهم تشکیل شده است. به بخش شرطی آن if clause و به بخش اصلی یا مستقل آن main clause می‌گویند.

انواع جملات شرطی

جملات شرطی در زبان انگلیسی به پنج دسته مختلف تقسیم می شوند. سه دسته از این لیست را جملات اصلی و یک نمونه دیگر را یک جمله ترکیبی از دو نوع جمله شرطی اصلی تشکیل می‌دهند. این جملات بسته به اینکه در کدام دسته قرار دارند، از کاربرد متفاوتی برخوردار هستند و موقعیت مختلفی در زمانی خاص را توصیف می‌کنند.

1.جملات شرطی نوع اول

زمانی که یک جمله بیانگر کاری باشد که یا به قوع نمی‌پیوندد و یا احتمال وقوع آن وجود دارد، در شرایطی که زمان مورد استفاده در جمله حال یا آینده باشد، جمله شرطی ما از نوع اول است.

مثال: I will tell you if I wash your bag ← اگر ساک شما را شستم به شما خواهم گفت.

2.جملات شرطی نوع دوم

جملات شرطی نوع دوم از آن دست جملات زبان انگلیسی هستند که در زمان حال یا آینده رخ می‌دهند با این تفاوت که موقعیتی را بیان می‌کنند که غیر واقعی یا غیرممکن است.

مثال: If I had a lot of money, I would build a palace ← اگر پول زیاد داشتم یک کاخ درست می کردم.

3.جملات شرطی نوع سوم

از این نوع جمله شرطی زمانی استفاده می شود که قصد توصیف یک موقعیت ناممکن در گذشته را داریم. در ساختار این نوع جملات از زمان Past Perfect یا گذشته کامل استفاده می‌کنیم.

مثال: I would not have fallen if I had not gone fast ← اگر تند نرفته بودم، زمین نمی خوردم.

4.جملات ترکیبی

جملات شرطی ترکیبی، همانطور که از نامشان پیداست، تلفیقی از شکل دوم و سوم جملات شرطی هستند که در گذشته اتفاق افتاده‌اند، اما نتیجه آن در زمان حال معلوم خواهد شد.

مثال: This would not have happened if I had left a few days ago ← اگر چند روز قبل رفته بودم این اوضاع پیش نمی آمد.

5.جملات شرطی نوع صفر

این دسته از جملات شرطی به موقعیت حال اشاره دارد و شرایط واقعی یا یک چیز عمومی را توصیف می‌کند.

مثال: If you add too much salt, the food will become salty ← اگر نمک زیاد بریزید، غذا شور می‌شود.
When you add a lot of salt, the food becomes salty ← وقتی نمک زیاد می‌ریزید، غذا شور می‌شود.

نکات مهم درباره جملات شرطی

• در جملات شرطی نوع اول می‌توان از واژه‌های مختلفی مثل will، must، might، can، should نیز در ساختن جمله استفاده کرد.

• در جملات شرطی نوع اول می‌توان به جای واژه if در ابتدا جمله، از واژه should و بعد از آن از فاعل استفاده کنیم.

• در شرایطی که جمله شرطی از نوع سوم باشد، می‌توان از واژه Had برای شروع جمله به جای واژه If استفاده کرد.

• در جملات شرطی نوع دو می‌توان از کلمات could و يا might به جای would استفاده کرد.

• در جملات شرطی نوع دو به شکل رسمی، وقتی قرار است از افعال کمکی to be استفاده کنیم، باید از واژه were در جمله استفاده کنیم. در این حالت می‌توان if را از جمله حذف کرده و فاعل را پس از فعل کمکی قرار دهیم

حرف آخر

ما در ایین صفحه سعی کردیم به آموزش کامل گرامر زبان انگلیسی بپردازیم. این آموزش همچنان در حال تکمیل شدن است. بنابراین اگر موضوعی از گرامر انگلیسی وجود دارد که تمایل به یادگیری آن را دارید در بخش نظرات با ما به اشتراک بگذارید.

سایر دوره های آموزشگاه زبان ایرانیان

Tags: مقالات آموزش و تقویت زبان انگلیسی

مقالات مشابه

  • hanaa

    perfecr, thanks💕

    پاسخ
    • admin

      Hi, dear hana
      thanks for sharing your coment with us.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید